Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inveckling

Barndom
är den tid
då det
väsentliga
händer

ungdom
är den tid
då vi kan
göra det
värre

livet
är den tid
det tar
att inte
hinna
bearbeta
det




Fri vers av Petter Wingren
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-11 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren