Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

torg av röster

i mig bor det en by av människor
i alla åldrar, alla kön, alla skepnader
vänner, ovänner, släkt och bekanta
de stila och de benägna att stöka
de livslevande och de levda spöken
de lata och de arbetsamma
de felande och de varsamma
en by av barn, en by av vuxna
en by av glada, en by av ledsna
och jag

i mitt huvud är det torg av röster
som vill överrösta varandra och mig
jag ler
det är även fåglar jag ser
och en sjö av längtan
och ett hav av skam
en ensamhet
en bro
ett rep att hänga sig i
eller göra en gunga
springa fram på lätta fötter
eller låta det tunga dra mig ner
jag ler






Fri vers av Dobrica Vukovic VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2016-09-11 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dobrica Vukovic
Dobrica Vukovic VIP