Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrepp



Ett bord är ett bord.
En människa är något annat som kräver mer
mer av varsamhet och försiktighet.

Under ett ansikte finns många skikt
alla syns inte, några vill inte synas
det vi vill visa hör till situationen
kanhända är den en reflekterande förställning.

Du undrar om vi ser lika ut. Nej, det gör vi inte.
Likheter är överensstämmelser, reflexer
vi känner igen, det som särskiljer stärker,
vi är inte stöpta i samma form.

Begrepp är något i sig för någonting nära ordet
men inte andra föremål och vill vara för sig själv.
Svart på vitt är inte alltid svart eller vitt.







Övriga genrer av frun
Läst 162 gånger
Publicerad 2016-09-11 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun