Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be


Det kanske var för det bästa.
Att inte låtsas om.
Att fortsätta som vanligt.
Och inte se sig om.

Det skulle gå fortare så.
Det skulle gå fortare utan allt.

Men världen skulle inte sluta be om mer.
Be om det den inte ser.
Och sedan tacka.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-11 20:54



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
tycker om det rena, enkla och raka i ditt sätt att skriva/beskriva.
Tack.
2016-10-02

  Solstrale VIP
Väl skrivet med djup!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj