Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män är från mars

Män är från mars

och kvinnor från april

0ch förhoppningsvis

möts de i juni




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-11 21:16



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skön tanke om förening.
Hoppas vädret blir bra.
TBG.
2016-09-15

  Öknens Ros VIP
det låter mycket positivt, kanske de förstår varandra bättre då.
2016-09-15

  StinaJ VIP
Underfundig text som för tankarna till att män är från Mars och kvinnor från Venus
och aldrig kommer de någonsin att förstå varann.
2016-09-12

    Sefarge VIP
Tillsamans med "Skatteåterbäringen"
Så de slipper suga på ramarna
alltför mycket!
:)
2016-09-11

  Solstrale VIP
Maj hoppar de över tillsammans! Du är finurlig minsann sitter takterna i! Underbart!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP