Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att säga godnatt...bagatell 151

 

 

Kvällsbrisen krusar

ytan ekan gungar lojt

till vid nytjärad

brygga kluckar förnöjsamt

orosmolnen bortblåsta

 

mannen grymtar lätt

vänder på sig i sömnen

en sensommarkväll

när vinden ännu är ljum

djupt försjunken i sin dröm

 

långt bortom tid och

rum vaggas han till ro av

vågornas svall och

vindens sus drömmer sig bort

från hets och storstadens brus

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-11 23:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
hoppsan! det blev visst galet, en tom kommentar.

fin rytm i texten, man vaggas till ro av orden.
2016-09-14

  Öknens Ros VIP

2016-09-14

    ej medlem längre
Härlig text känner friden! Bokmärker ;)
2016-09-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt med lugn och ro...god natt...
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP