Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngd





Längtans tid är över och hösten nalkas.
Det lilla lövet är näpet på irrfärd
och Ekens grenar våndas. Tyngda suckar
de i mörkret.

Ut mot solen! Men det finns så många,
många jag inte vill möta i den klara lågan.
Inte längre. Halvdöda går de längs vägen
i nådens timma.





Bunden vers av jimmy welleby
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-12 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jimmy welleby
jimmy welleby