Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas knoppar







Drömmarna är som knoppar
i livets trädgård


några vissnar i sina höljen
böjer sig mot marken

andra slår ut i full blom
sträcker sig mot himmelen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-09-12 13:07



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Vackert bildspråk!
2016-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
En sådan fin jämförelse...mycket bra...
2016-09-14

    Birgersdotter VIP
Vacker
2016-09-13

  Feminaz
Ljuvlig text!
2016-09-13

  Linda CH VIP
Vackert skrivet!
2016-09-13

  Klara Ord VIP
Vackert och sant!
2016-09-13

    ej medlem längre
En oerhört vacker metafor för drömmarna. vilken bra tanke!!
2016-09-13

    bittemi VIP
Vackert!
2016-09-13

  Blomma-Stjärna VIP
tänkvärd metafor! att ge till sina drömmar vad de behöver
för sin uppfyllelse!
2016-09-13

  överlevaren VIP
Ord som spirar...vackert!
2016-09-12

  M.Eta
Fin liknelse, alla drömmar slår inte in, kanske är tur ibland?
2016-09-12

  StinaJ VIP
En fin text som formulerar hopp och att aldrig ge upp. För drömmar slår in bara man vågar tro på dem
2016-09-12

  Niliboy
javisst sträcker vi oss mot himmelen bara vi förmår att vi hela närmar oss!
2016-09-12

    ej medlem längre
Fin bild från livet!
2016-09-12

  Öknens Ros VIP
varför är det så?
bara vissa slå
ut i full blom
naturen endast vet
2016-09-12

  Gunnel Eriksson VIP
Funderar dagdrömmar eller nattens
drömmar under sömnen?
2016-09-12

    Dan Myrbeck
Vacker och träffsäker
jämförelse.
2016-09-12

  Blått Norrsken VIP
Vad fin liknelse!
Jättevackert och så sant.
2016-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar och fin metafor!
2016-09-12

    ej medlem längre
Otroligt vacker liknelse!
2016-09-12

  Rise Little One
Därför de är värdefulla när de är i full blom!
2016-09-12

  Maria Sundelin VIP
Ja nog är det så
Kramar
2016-09-12

  Eva Helene VIP
Nej, tyvärr är inte alla knoppar livskraftiga nog!
Fint och tänkvärt.
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP