Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en polkagris

Om det vita, på en polkagris.

Om det vita på en polkagris symboliserar värmen.
Värmen, idag.
Är en fenomenal dag.

Om det randiga på polkagrisen.
Oftast rött.
Symboliserar vinden, som ibland kommer...
Ibland.
Idag.

Så har vi en dag.
Formad som en polkagris.
Utgjuten, som en polkagris.
MEN...

Smakar dagen polkagris, idag?
Det kanske den gör.
Såsom, jag har beskrivit den. Men inte smakat på den.
Ingen polkagris, i fysisk form, abstrakt form.
Någonting du håller i handen, men utan att det finns där.
Kan du ändå ta på liknelsen.
Det är inte du, som är polkagrisen.
Men, om du så vore...
Skulle någon annan, äta upp dig då?




Bunden vers av Mim
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-12 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim