Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekel

Om hundra år har allting gömts,
dolts i jordens svarta mull.
Om hundra år har allt som drömts,
tystnat inför tidens gång.

Om hundra år har allting glömts,
som levt och dött för kärleks skull.
Om hundra år, har kärlet tömts,
kapitel slut i följetång.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-12 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP