Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text + Bild = Copyright Ljusletaren


Bäst är okänt och oanvänt för mig

 

 

 

Må-bra-tips är bra fast när samma saker kommer upp hela tiden då blir jag spyless

 

Jag låter skratt och leenden bubbla upp naturligt

och försöker att leva med i dagen

 

Köp och läs tidningar och böcker för din hälsa

Nämen sluta tjata, ni stressar mig

 

Alla tips för mage och resten av kroppen

kanske inte passar in på mig

 

Lärt mig läxan och tänker endast på mig själv och mitt jag

för att få må bra i kropp och själ

 

Sluta upp med att påverka mig ensidigt

och hörde ni vad jag sa

 

Mitt trappsteg för att gå vidare måste ha

nytt och fräscht

 

Annars mår jaget och jag

förträffligt bra 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 423 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-12 16:24



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Joo... reklamens eviga tjatande om vad som är bäst för oss till kropp o ande är man utless på... man vet ju att det bara är våra pengar de är ute efter!
Man bör nog gå sin egen väg...
för vem känner sin egen kropp o själ bättre än man själv?

Bra rutet!
2016-09-17

  Lindha W Gustavsson
Ja du har rätt här med, det är ett riktigt tjatande om vad man bör göra och inte för att må bra eller för att må bättre. Jag bryr mig inte längre för det är mycket pengar som ligger i all reklam, mer än nyttan vad preparaten gör för kroppen tror jag.
2016-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Man känner sig nog bäst själv...
2016-09-14

  Maria Sundelin VIP
Alla har vi egna knep
Kramar
2016-09-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nej ingenting är bättre för kroppen en vilda blåbär, detoxifiera sig med. Men vad ska vi göra blåbär plockare vill bli nu för tiden bara telefon försäljare. Och familj rådgivare. Tills lämnar till dem hela besparingar.
Kramar

2016-09-12

    ej medlem längre
Ja det är nog så att det finns inget som passar för alla. Man känner bäst själv vad man mår bra av.
Vacker solros!
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren