Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(jag retade ofta min dag mamma med en poesi, Vid chockhöjd som någon lärde mig när jag var liten flicka, nu mediterade jag och plötsligt kom ihåg medan mår bra solbadar i september sol;


Poesies’ poiesi.

 

 

Poesies’ poiesi

Min fågel(pussy) är gjord av papper!

Om den vore gjord av choklad

Killarna var redan åt det hela!

 

Poesi poesi.

Pasarica mea este din hartie!

Daca ar fi fost facuta din chicolata?

Baietii ar fi mancat-o deja  pe toata!




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-12 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP