Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem blev jag?

Glad och tacksam
att leva och andas
Få uppleva
Kunna tänka
Röra min kropp
För en kram
Över tilltal
Av ett leende
Allt vackert
Min syn
att vara pappa
För dig
Av att ses
för hej
över blicken
För maten
För frågan
Över svaret
I glädjen
För resor
Att jag gjorde det
Att jag inte gjorde det
att vara skillnaden
För att det alltid känns bättre än motsatsen.
Att jag lät bli att bli en börda
Utan bär andras ibland.




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-12 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge