Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroatien

Nu väntar det på oss, det azurblå havet
och bergen med de höga cypresserna
jag räknar timmarna till avfärden, de är ännu många
och vindarna susar en längtan i mina drömmar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-12 23:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Trevlig resa!
Jag har varit där och hade det riktigt bra.
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP