Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen mot himlen

Klara vindar fingrar snällt mot min kind
Klagar över livets väg som leder en blind
hjälp mig du fina öde
Du finns i min värld som en varm vind




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 437 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-09-13 08:30



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fin o känslig dikt om att få hjälp av ödet
för att finna sin väg mot Himlen!

Sedan kan även jag önska
att den som ej av medkänslans vind blivit kysst
kunde besinna sig och för en gång skull
sitta där ödmjuk o tyst!
2016-09-17

  Larz Gustafsson VIP
Jag önskar alltid att de som uttalar sig för att de hatar mig personligen och har komplex skulle hålla käften-
2016-09-15

  Gunnar Hilén VIP
Ibland önskar man att de som inte kan kommentera själv texten eller bara har elakheter till övers skulle kunna hålla käften.

Jag skriver under på Maritas omdöme.
2016-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Ödet kan aldrig hjälpa oss till himlen.
2016-09-13

  Marita Ohlquist VIP
"Du finns i min värld som en varm vind"

Underbart vacker formulering.
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan