Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varde härmed beslutat!







Jag är katastrofernas landningsbana


hinner knappt röja upp
förrän det kommer en ny


skall sätta upp en skylt med landningsförbud




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-09-13 11:05



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Tycker om din text. man har rätt att säga nej, även om det kan kännas svårt.
2016-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Det tänker jag också göra...tack för tipset...:-))
2016-09-14

  Anya VIP
Jaa visst kan det kännas så ibland...som om det regnar olyckor. Jag skulle också behöva den däringa skylten.
2016-09-14

    ADI Nehlin
Klokt!! det måste man ibland
2016-09-14

  ULJO
Klok reflektion
2016-09-14

  Respons VIP
Ja om inte en landningsbana med landningsförbud hade varit en så sorglig metafor obrukbarhet.
2016-09-14

  Gunnel Eriksson VIP
Hjälper en skylt?
2016-09-14

  Olof Lagerhorn VIP
I en enda originell bild fångar du ett helt tidsskede. Skickligt!
2016-09-13

    ej medlem längre
ärv det så jobbigt? det råkar vara min lott i livet med om jag tänker efter...
2016-09-13

  Solstrale VIP
Sänd en beställning till universums beställnings service och begär fri frakt på ett skyddsnät!
2016-09-13

  M.Eta
Ja, eller kanske ett skyddsnät!
2016-09-13

  i af apa
jag ska genast gå
& göra ordning skylten
för egen del...

Tack!
2016-09-13

    Dan Myrbeck
Hellre Arlanda
än Kraschlanda..
2016-09-13

  Maria Sundelin VIP
Eller varför inte lägga ut spikmattor
Kramar
2016-09-13

  Niliboy
Jag lägger mig på soffan å det rinner av det mesta!
2016-09-13

  Blått Norrsken VIP
Bra skrivet! Roligt och säger mycket .
2016-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, detsamma säger jag! Bra skrivet!
2016-09-13

  Eva Helene VIP
Försöka duger och lugn och lycka önskar jag dig!
2016-09-13

    ej medlem längre
Klokt beslut, hoppas det respekteras!
2016-09-13

  StinaJ VIP
Vilken jättebra idé. Den ska jag ta till mig och lära av.
2016-09-13

    ej medlem längre
En fantastiskt bra idé!
Klokt som vanligt från dig.
2016-09-13

  Klara Ord VIP
Ja vad är det man säger - en olycka landar sällan ensam? Din text uttrycker på ett bra sätt hur det kan kännas!
2016-09-13

  Marianne Räf
Bra allegori!
2016-09-13

  Zandor
kära marita! du är nog en av de klokare på denna sida...
2016-09-13

  Öknens Ros VIP
Dags att sätta stopp! Och sätta ner foten för dylika saker.
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP