Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inklämd manlighet

Ibland kan man undra hur rationell

naturens ordning är

Just nu tänker jag på skillnaden i klädsel

mellan män och kvinnor

Varför är män oftast klädda i långbyxor

och kvinnor oftast i kjol eller klänning ?

Rent anatomiskt borde det vara tvärtom

Mannens utrustning mellan benen

borde ju istället kräva mer rymd

och att inte bli inklämd mellan två byxben

Detta är inte bra varken reproduktionsmässigt,

hälsomässigt eller hygieniskt.

särskilt under varma sommardagar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-13 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du har så rätt...kanske ska vi börja fundera på import av kilt och dylikt...
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP