Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns ord som får fel klang i känslan

Ordet donator användes tidigare i solenna sammanhang,

t.ex vid utdelningen av Nobelpriset

I vår tid används ordet i ett sådant uttryck som spermadonator

Där har det fått ett något konstlad överförd betydelse

Donationen är något som framställts genom onani

och inte framräckts av någon förmögen bidragsgivare

till något samhällsnyttigt ändamål

Och det är väl där betydelserna hakar i varandra

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-13 13:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Donation: gnidenhetens
Välvilja. Som en Rabbit
På rymmen i ett morotsland.


2016-09-13

    ej medlem längre
klok text som alltid av denne skrivare! tack.
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP