Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor av stål


jag ber


hett och intensivt

Gud, Jesus, Någon! Alla!

hör mina böner

hon dör snart

denna djävulska cancer

äter upp henne inifrån

brister ut i tumörer

hon vissnar minut för minut

Gud svep henne in i din famn

rena hennes sår

låt henne tillbaka

till sina barn, till sin man

till nära och kära

ännu är hon ung

alltför ung för att plockas

och bli en ängel

alldeles för tidigt













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-13 14:24



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Aj aj aj så sorgligt. Denna djävulska sjukdom som tar det fina och förintar det.
2016-09-13

  Zandor
stark berättelse
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP