Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdans

även om du inte har några delar utav mig

så finns det många saker som speglar sig från dig i mig

en dans som får själarna i oss vandra att och leva

en kärleksfull vänskap utan någon reva

jag känner magin hos oss och jag är nu bara din

du ler så vacker för du har blivit min

så länge stjärnorna vakar över gemensamma själ

lever vi i trohet och ärlighet så väl

och vi får tillsammans se solen vackert stiga upp

när vi hör en tokig galen tupp

vi kommer aldrig skada varandras brinnande ljus av liv

öppenhet och ärlighet utan någon skam eller vassa blad av en kniv

vi båda öppnar kärleksfullt bådas varma famn för att hitta fram

och vi båda kysser varandra på kinden för kommer då solen inte
längre döljer sig av damm

vi bygger vår styrka i ett förhållande likt alla en kall kylig höst

och du vänder dig mot mig och låter mig smeka ditt bröst

nu vet jag att du älskar endast mig och jag uppfyller hela din lust

och ger dig all min tröst




Bunden vers av 100% Granit
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-13 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackra rader innerliga
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

100% Granit
100% Granit