Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan vänder om

Nu

Bara nu
Som ett steg ut på isen
som lagt sig inatt

Det doftar kallt
Ögonen vidgar sig
Pupillerna vill mer

Rädslan vänder om
In i skogen

Som ett jagat djur
Skaren skär
skörheten blöder




Fri vers av Skogsrå 50+
Läst 515 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-13 18:05



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Kanske en adrenalinkick, kanske något mer, djupare - innanför - skörheten blöder. .

Gillas !!!!!!
2016-12-27

  petter rost
De stegen, i den stunden - in i den skogen...

"Som ett jagat djur
Skaren skär
skörheten blöder"

... kropp eller själ – det blöder.
2016-11-24

  ULJO
Berörs av din text
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Skogsrå 50+
Skogsrå 50+