Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under sulan

 drömmar 

som snöbär 




Fri vers av skamfilad
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-13 19:06



Bookmark and Share


  petter rost
Ta mig f-n, igen! En ramlös bild, stor som livet, i en gnistrande – haiku.
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad