Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spel för gallerierna

Vad ska ett spel vara

om inte för gallerierna....




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-13 21:25



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Fyndigt och klokt, för så är det väl!
2016-12-12

    ej medlem längre
:))
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP