Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto; Ego 20160913


Bad med tallbarrsdoft

 

Djupt blågrönt vatten

undanskymd i storskogen

jätten Svens badkar

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 294 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-13 22:14



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vad härligt, ska genast gå dit och borsta ryggen åt honom... :)
2016-09-19

  Chawa VIP
Skön naturlyrik hand i hand med trolsk sägen. Tummen upp för din finfina haiku!
2016-09-15

    ej medlem längre
Härlig fyndig haiku med en kanonbild!
2016-09-14

    ej medlem längre
Vackert, men ser lite farligt ut utan räcken omkring?
Fin haiku!
2016-09-14

  Bo Himmelsbåge
Underbar bild o text i Din tanka!

Det ser verkligen jätte skönt ut
i badkaret!
2016-09-14

  ULJO
Låter härligt och befriande
2016-09-14

  Respons VIP
Vilken harmoni mellan bild och text!!!
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg