Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matt kamp på vägen, hem...Poetry slam?


Rövkrok

 

Ligger rövkrok/ en ojämn strid

tar vid.

Trasslar långskånk/ spottar svärd

svettas/ sveda och värk

glider av.

Börjar om.

Skrevar höger/ fintar knä

kniper åt/ sväljer ord

öppet mål.

 

- Jag säger ju det, du är bäst

 

Hur du ler/ lite snett

greppar tag/ inte mer

ligger kvar/ i din mun.

Haha.

 

Ljuger fritt/ tror jag vet

men inte alls/ det är en match.

 

Tunga/ slag

smakar salt/ nästan blod

vältrar runt/ i en sax.

Du är fast 

 

- Förbjudet slag!

 

Hostar upp/ i min läpp 

sjunker in, som ett lod

vinklar ut/ bjuder in

följer med/ i ett kast.

 

- Hur svårt kan det va?

 

Ser en skymt i din blick/ täpper till

spänner rygg/ kastar av.

Håller på/ varför alls?

Du är här, också jag

det är allt.

 

- Är du med?

- Sicken kyss.

:

:

:

- Men, vem vann?

- Ingen alls.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Kozo
Läst 448 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-15 22:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Heja kämpa på! :D
2016-09-17

  i af apa
greppar fast,
ja!
2016-09-16

    ej medlem längre
nog slammar den!!
vått i vått, 3-1
+
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo