Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*TURKOSA*

Turkosa*Ögonblick med *Kärlek
Njut med*Glädje av Din
Stund på Jorden*Här

14/9-16 av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 418 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-14 16:28



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du är en underbart sprudlande naturlyriker... Verkligen dessutom, turkos är min favorit culör i allt om allt i konsten, i inredningen i klädseln låter jag den stråla!

TACK!
2016-10-31

    ej medlem längre
Ja, mycket att njuta av i naturen!
2016-09-14

  Camelot
Kärlek, glädje och tacksamhet..
Tack för det!
2016-09-14

    Dan Myrbeck
Ja - härligt!
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg