Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur skam väcks ilska

först ett brusande, tinnitus susandes
sen pulserandes pumpandes
ursinnig och styrd av adrenalin
jag känner ditt vansinne
hämnd är smutsigt men hämnd ska det bli




Fri vers (Fri form) av juliamaria
Läst 336 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-02 21:01



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Skönt flyt
känner igen mig själv,nästan så huvudvärken slår till
2017-10-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara femme fatale!

2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria