Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galen av sorg

 

Krafterna sinar
orkar inte mera
Livet mig pinar
varför se mera

Önskar mig bort
från det som gör så ont
Låt mig dö fort
så det gör mindre ont

Vill följa efter min mamma
vill inte vara här ensam
Livet är inte detsamma
saknaden är för smärtsam

Öppnar dörren till lägenheten
skriker hej mamma vad har hänt idag
Men hör bara tystnadens läten
börjar känna mig svag

Öppnar dörren till mors sovrum pratande med mig själv
säger hej mamma till en tom säng
Gråter ihop till en älv
tills någon framför mig i dörren skriker stäng

Hon är borta
kommer inte tillbaks
Men min hjärna brottas
skriker nej nej jag kan få henne tillbaks

Jag måste bara våga
ta klivet över älven jag gjorde
Sluta gråta som en odåga
göra slag i saken är vad jag borde

Men äger ingen pistol
har inga bra tabletter
Så jag lär nog även i morgon se en osynlig sol
med oändliga olycksdubletter

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-15 02:17



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Den dag som din mamma lämnade dig fysisk ensam du blev den sorgligaste sonen.
Kondoleanser!
kramar./Diana.
2016-09-15

  Öknens Ros VIP
det gör ont när en älskad mamma dör, saknaden är så smärtsam. du beskriver det väl i din text.
2016-09-15

    ej medlem längre
Så ohyggligt smärtsamt!
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP