Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens bästa mamma

Borta är min lilla mamma
den bästa i hela världen
Jag önskar hon fått stanna
en stund till i denna världen


Hon var mitt vatten och bröd
gav mig alltid sitt kärleksstöd
Var nästan aldrig missnöjd
undvek att bekräfta sin egen nöd


Nu slipper hon smärtan
får vila så skönt
men gråter gör mitt hjärta
i egoistiska stön


Ta väl hand om henne snälla Gud
hon förtjänar din bästa omsorg
Sista tiden här var hårda bud
släng mors törnekrona i en papperskorg




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-15 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP