Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag måste lära mej acceptera det jag inte kan förändra!


Mitt Dokusåpa-liv

Mitt liv
blev en dokusåpa,
fast jag
ALDRIG
bett om det.
Och jag utsågs
till att spela
birollen,
TROTS
att jag
EJ
ansökt.
Och det ena kapitlet
bara blir smaskigare
än det andra.
Och jag har
INGEN
kontroll över
manuset.
Jag tänker
DOCK
säga min åsikt
NU!
Elefanten i rummet
måste spricka!
Sen
säger jag
upp mej
och lämnar
scenen.
Utan cliff-hanger!




Fri vers av KeB
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-15 08:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
gillar denna..
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

KeB