Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, värme och gemenskap!






Hade tänkt städa

men det var viktigare
att få bort hennes tårar

än mina smulor
och dammtussar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 720 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-09-15 11:05



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Fina du!
2016-09-23

  Linda CH VIP
Empatiska och kärleksfulla ord!
2016-09-19

  Zandor
helt rätt!
2016-09-19

  överlevaren VIP
Instämmer...städningen finns kvar!
2016-09-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så borde det alltid vara...det viktigaste går före...fint...
2016-09-17

  Maria Sundelin VIP
Sant
Vänskap är bland det finaste man kan ge
Kramar
2016-09-16

  Anya VIP
Jaa det gäller sannerligen att prioritera. Mycket klokt och starkt val. Många är rädd för andras ledsamhet.
2016-09-16

    Dan Myrbeck
Helt rätt prio!
2016-09-16

  ULJO
Absolut en helt riktig reflektion
2016-09-15

  Rise Little One
Varma känslor från ett gott hjärta!
2016-09-15

  Poesia VIP
Ja! Så viktigt att vara Här och Nu med sin Vän eller Kära - bravo!
2016-09-15

    ej medlem längre
en riktigt fin tanke.
2016-09-15

  Eva Helene VIP
Absolut, en helt riktig och klok prioritering!
2016-09-15

  M.Eta
Brödsmulor och dammtussar går att sparka undan i hörnen, men inte någon som behöver tröst! Bra!
2016-09-15

    ej medlem längre
Vad gör lite dammtussar när någon är ledsen!
Som alltid är dina tankar så kloka!
2016-09-15

  Gunnel Eriksson VIP
Klok prioritering.
Tillfället att trösta kanske
inte kommer tillbaka men
det gör dammtussarna.
2016-09-15

  Solstrale VIP
Ja åter igen, det visar sig, vad städa egentligen handlar om, och hur effektivt det är att vara någons vän, emedan husets dammråttor tålmodigt ställer upp och väntar på dig att få jaga....
2016-09-15

    ej medlem längre
Du har ett varmt och vackert hjärta!
2016-09-15

  Blått Norrsken VIP
Så fint Så fint!
Sådana prioritering är innerliga och växer i kärlek .

2016-09-15

  Åsa Njunjes
Fint att Du gjorde så.
2016-09-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Handen där
den ska va´
där den bäst
behövs ja!
Tack ska
Du ha!
*******
2016-09-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Så rätt tänkt! Damm och smulor ligger säkert kvar till en annan gång.
2016-09-15

  Maud Louise
Att trösta någon ledsen är så långt mycket viktigare än alla dammtussar i världen - Fint! Håller med dig
2016-09-15

  Öknens Ros VIP
Dammtussarna kan vänta, trösta barn är viktigare.
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP