Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är ingen mening med att gråta


Inte skulle framtiden framträda i ett mörknat blåljusland, drömmarna jag drömde var större och vackrare, nästan som ett fotografi av våra bästa stunder vid havet.

Du vänder ansiktet mot solen, berättar att osäkerhet gör kärlek bräcklig och rädsla skapar tysta hjärtan. Vi simmar genom vågorna som om regn vore på låtsas.

Det är ingen mening med att gråta. Vi dog långt innan idyllen förvandlades till ett blodbad av åsikter och tårarna som gräts mellan oss räddade ingenting.

_______





Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-15 15:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Din fingertoppskänsla med ordens innebörder går inte ta miste på.
2016-09-16

  Annie b'larsson VIP
Jag kanske missförstår, men visst är det meningsfullt att gråta. Människor borde gråta mer än vad de gör. Det gråts alldeles för lite. Många tror att det inte gör något om man stänger av och håller inne gråten, men det är faktiskt lissfarligt. Rent lissfarligt.
2016-09-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin prosa, som alltid, och tänkvärd text. Att gråta är ingen mening. Men ibland sker det ändå.
2016-09-15

  Marja-Liisa Koski VIP
Gillar!
ML

2016-09-15

  Marianne Räf
Ens tårar är likör för fienden, märk väl !
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP