Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfiken


Jag är nyfiken på dig

Du lockar mig, säg
Vem är du min vän

Var förväntansfull sen
Ditt väsen jag såg
En känsla där låg

Mystiken sprids
Av min längtan den rids

Jag hungrar så säg
Varför oroar det mig

Att falla så lätt
Ifrågasätter mitt vett

Naket det känns
Rädd för lågan som bränns

Kan få djupa sår
Att läka kan ta många år

Jag är förlorad i dig
Du fullkomnar mig




Fri vers av jörgen g
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-15 18:11



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackra rader till någon som du tänker på
2016-09-15

    Orkiden
Fin text...
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

jörgen g
jörgen g