Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden rinner ut


Timglaset

Jag balanserar på timglasets rand
Nedanför är helvetet i brand

Ovan är himlen lockande blå
Mina drömmar känns omöjliga att nå

Tiden rinner iväg och sanden den försvinner
Ett sista andetag och mina tårar dom rinner

Vänd på timglaset och jag är åter där
På randen av timglaset spatserar jag åter
I min egna värld

-----------HZ-----------




Fri vers av Rani
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-15 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rani
Rani