Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

När ord inte räcker till
då vet jag ej hur jag kan åtgärda eller urskulda felen i mig
Orden är mitt vapen,
min trygghet,
mina bortförklaringar och mina drömmar...

Verbalt och duktig i skrift
men i handling

behövs en instruktionsbok!




Fri vers av Rani
Läst 163 gånger
Publicerad 2016-09-15 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rani
Rani