Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sukta efter det ouppnåeliga


Lust

Skärande

Dina beröringar skär som knivar

Snälla

Det är dig jag borde inte vilja ha

Men kyssarna avslöjar min sargade kropp

Ser du sorgen i mina ögon som kan misstas för lust.

Du borde ge mig kramar, du borde ge tröst och skydd...

Utnyttjad?




Fri vers av Rani
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-15 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rani
Rani