Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tecken

ett litet tecken, ett kinesiskt litet
bortglömt tecken skrek:
det slog sina cymbaler och skrek:

ett annat befolkade sig
gränslöst och mångtydigt
helt tyst och otydligt




Fri vers av med viss svårighet!
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-15 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!