Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#1

Slut på ord
Därför skriver jag ord
Ord är en oskriven lag,
vilken jag är del av




Prosa av Bjarki
Läst 197 gånger
Publicerad 2016-09-16 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki