Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNNA FRIHET

när vi ger

av oss

tar av det

innersta

 

blottar

det vi gömt

likt befrielse

som befriar




Fri vers (Fri form) av Wolf Wallström
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-16 12:16



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
har vandrat
en stund i dina ord
glitttrande visdomsdroppar

droppar vilka sjunker in
2017-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Wolf Wallström
Wolf Wallström