Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver igen

har varit borta

varit osynlig

saknad av ingen

Jag har saknat dig

Har du saknat mig?

Förlät att jag frågar,

vill ju veta

ellw inte 

Sanningen är hård och kall

Allt kan ta slut i en jävla knall

Min poesi är skit

Bodil varför är du död?

Dina rader 

gljorde mig glader

Jag har också börjat

med ord

Men kommer aldrig

att bli bäst

på denna Jord

Skriver i snön

på trottoarer

och kajer...




Fri vers av Eric R Strom
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-16 21:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ibland behöver man ta en paus i skrivandet, för att man behöver hämta nya krafter och få inspirationen åter. Så, välkommen tillbaka och lycka till med skrivandet!
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom