Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De var alltid sju

De var sju, alltid de var sju. De som jagade mig genom skogens mörker ledd av månens ljus. Ack, de sa mig att allting var en dröm, men mitt sinne sade mig att det inte var så.
Jag tog deras liv, alls sju. Efter alla dessa år, deras jakt efter mig så osann som det var sagt. Det hade aldrig hänt nu, men det hände då det som var min verklighet förut.
Jag dolde mitt jag i skuggorna av dåtidens ärr, plågad i ett nu utan verklighet. Vad världen en gång var, har inget behov av att bevisas hundra år senare.




Fri vers av Midnight
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-16 21:36



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
"Men vad gör det om hundra år...?" sjöng en av de sju dvärgarna.

Denna får mig att tänka på sagornas värld. Snövit möter Poe.

2017-01-15

  Ulf D VIP
Siffrors magi ett spännande tema, och att inte ta upp dessa enskilda sju gör texten öppen för en mängd tolkningar, bra!
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight