Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för Solstrålens hjälp.


DAGDRÖMMERI

Hon är fri,
hon är radikal,
hon hör till dom fria
radikalerna.

Hon äter morot,
hon har rött hår,
hon har sand emellan
sina tår.

Hon är läkarsekreterare,
hon är kärlek på lasarett,
som en shaman fast ändå
kokett.

Nä, inte rödhårig direkt,
snarare brunett på nåt sätt,
dock eldfängd men inte
hetsigt hett.

Hon är streck i protokollet,
utanför lådans kant,
pimpinett fast samtidigt
tant.

Vem är nu denna fantasifigur?
Hon ligger på lur, hon ligger på lur.
Har du sett, hon har pärlor
i sitt hår?

Naken hon ligger på en sandig strand,
på mage i solens sken.
Drömmer hon är frodigt och varm.
Vilket larm...

...vaknar upp mitt i trafiken.
Står still trots att signalen blivit grön.
Sån tur att jag stilla stod när jag smekte
hennes brön.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-17 07:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tackar för du använde dig av min strof äter morötter och har rött hår har sand mellan sina tår... Hej vad det går! Kul!
2016-10-07

  Kim VIP
Aj aj, äter morötter och rött hår blev först nervös att det var mig du skrivit om… :) men ack så dumt tänkt. Lite knäppt; precis som en dröm kan vara.
2016-09-29

  Federico Romano
Inte illa sa bagaren..
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar