Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du dansar

blålila skal
snäckformad boning
tunna tunna spjäll
varifrån ljuset silas
mot händer
kroppen
söker
andas
orkar
lite mer
för att höra dig
forma dig
transportera dig
utefter linjerna
likt huden
när den dansar
rytmiskt
av värmen
och smeks
i ett mörker
och ett hav
jag aldrig
trodde fanns
















Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-16 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP