Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett steg från förändring

Över de
Brända broarna
In i de
Tomma ladorna
Genom de
Igenvuxna ängarna

Det som en gång var
som inte
längre finns kvar

Måste
packa säcken
greppa staven
lämna landet

Börja med ett steg
har någon sagt

Ta ett första steg




Fri vers av Lars Klippmark
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-17 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Klippmark
Lars Klippmark