Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slut på ord...


MVG

MVG
det är betyget du får
i dina försök
att knäcka
mej!
Dina alltid så
omedvetna och
oskuldsfulla
handlingar.
Du ville inte såra,
Ditt mål var inte
att sticka kniven djupare
och vrida om.
ÄNDÅ,
blev resultatet så!
Men hur skulle
omedvetna
oskuldsfulla
du,
kunna förstå,
DET?




Fri vers av KeB
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-17 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB