Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folket har röstat & så synbart för världen

Folket har röstat & så synbart för världen
det spelar ingen roll hur många tårar
som nu rinner nerför kinderna på de
som inte vill se sanningen i vitögat
"hur kunde detta bara hända i vårt land
vi som gjort så mycket för att få det på fötter
vi som värnat om hela samhällets struktur"
det är just detta som inte har skett
allt har ju under viss tid fallit snett
spåren är tydliga & då hjälper inga ord
det blöder så enormt på lilla Sveas jord
lögner svek & mörkläggningar på rad
håller inte, gör inte människor glad
istället har en enorm ilska kokat inuti
gjort så många arga, ilsknare än något bi
flosker löften har man sen länge fått nog av
Svea måste räddas innan det sjunker i djupaste hav










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-09-12 18:18



Bookmark and Share


    lydriket
Dina tankar får allt mer uppbackning från unga väljare. Det inger ett visst hopp.

Vi som inte gillar våldtäkter, rasism och skjutningar blir fler och fler.

Sverige har bara börjat se förspelet på den sedan 1975 i riksdagen planerade söndringen av och våldseskaleringen i nationalstaten Sverige genom att ställa grupp mot grupp och kalla det dess motsats.
2022-09-19

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nu är nog och nog är NU !
2022-09-13

  Bibbi VIP
Amen!
2022-09-13

  Monika A Mirsch VIP
Skrivar-kamraten från öst:
Din dikt trollbinder mig - tack!
2022-09-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP