Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenskrik

Hallå
Jag ropar ut men inget kommer in
Skriker i vatten och alla ser ett glatt bubbel
vid ytan
Sänker du dig under
ser du min ångest

Men vem fan vågar dränka sig med mig




Fri vers av Ida C Nilsson
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-18 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida C Nilsson
Ida C Nilsson