Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlek som aldrig dör


Min far för alltid


Min far ; jag tittar på ett fotografi av oss
Jag begrundar bilden med glädje och sorg

Du sprudlar av lycka och värme
Hela ditt liv har du framför dig

Din kärlek lyser genom din blick
Jag är ditt kött och blod

Endast några år gammal
hyser jag redan all beundran och respekt för dig

Du är min far nu och för alltid
Glöm inte bort mig när du går

Kom till mig genom mina drömmar
så du för alltid kan finnas vid min sida

Din dotter

Musik: Secret garden- Silence Speaks




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-09-18 00:39



Bookmark and Share


  i af apa
vackert!
2017-06-22

  aol
Underbart skaldat just såsom det skall vara mellan far och dotter,
2017-02-10

  Anya VIP
Varm kärlek till en pappa. Har också skrivit om en förälder idag....och så hittade jag din fina.

Fint målar du upp en kärleksfull relation.
2017-02-09

  Bo Himmelsbåge
Talande bild!
Dikten vibrerar av fin kontakt med Din
far... nu o för alltid...
kommer Er Kärlek bölja som norrskenet mellan himmel o Jord!
Mycket fint!
2016-09-22

    Dan Myrbeck
Mycket fina ord..
2016-09-19

  Zandor
vackert beskrivet...
2016-09-19

  Nils-Robert
En sån rar dikt om sin älskade pappa. Vackert skrivet,
2016-09-19

  Chawa VIP
"Glöm inte bort mig när du går..."

Ömsint gripande är din bön som får tårar att stiga.... far och dotter... åh den djupaste kärleken och hoppet om dess eviga förbund... Mjukt för du orden här...
2016-09-18

    ej medlem längre
Tack för en underbar upplevelse att få njuta dina ord och musiken.
2016-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbart text, känner kärlek, värme och gemenskap som aldrig dör!
2016-09-18

  Fem hjärtan VIP
Så gripande och kärleksfullt skrivet!
2016-09-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
ömsint samt kärleksfullt
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP