Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Vad gör du?"

"Du menar att du inte kan se det?"
"Jo det menar jag, men jag menar VARFÖR har du sönder den?"
"Ååå det är lät att svara på"
"Aha, ut med det då?"
"Allt är fult och måste förstöras"
"Varför?"
"För jag är så jävla frustrerad, jag fixar inte att gå här, bland alla dessa människor utan att bara känna hat och önska allts död. Givets vis är det meningen. Det är meningen att vi ska känna detta. Leva hela livet i denna känslan tills döden befriar oss. Och jag fattar att jag bara spelar dem i handen men jag bryr mig fucking inte... de har gått så jävla långt. Jag bryr mig inte om lagar. Om ditt jävla ansikte. Eller hennes jävla ansikte, eller den dumma hundes ansikte, eller denna jävla ... argh, stolpjäveln... huuu... ggghhh..."
"Men sluta? Är du helt ifrån vettet?"
"Ja det är jag... jag är helt ifrån det... argghh... hiii..."
"Jag ringer snuten"
"Gött gör det!" "Huuu"
"Jag menar allvar"
"Svinbra, hoppas de kommer och griper mig. Längesedan jag bråkade med dem... huuu... knack... detta ska bli kul..."
"Jävla idiot"
"Åh, jag håller med. Är verkligen en jävla idiot"
"Hej, ja... Hejsan. Har en kille här som vandaliserar en lyktstopl... Ja? Mm... nä, cirka få se..."
"Jag är en och åttio åtta, född 83 02 18, 43 12..."
"Nä det är han som ger mig person... nä vet inte? Nä känner inte honom..."
"Är beväpnad och farlig"
"Nej, jag lovar... det är verkligen inget skämt. Jag vet att det är straffbart... Aha, jo men jag vet! Men det är verkligen inte... Aha, aha... mm, visst... jaja, aha... fattar...hej"
"Nå?"
Hon såg slagen ut, bara tittade ner och skakade på huvudet.
"Inte?"
"Nä"
"Oj det va verkligen en besvikelse"
"Fan va sjukt... jag fattar det alltså inte."
"Jo, men det beskriver ganska bra exakt vad det är med denna existensen i detta jävla samhället jag inte fixar"
Hon kom av sig. Det va precis som hon förstord sig på något hon aldrig någonsin velat förstå sig på... men att nu var det försent. Kunskapen hade redan ettrat sig fast




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-23 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson