Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon mellan kylen och frysen

Hittar ett fiskhuvud i frysen
Hittar en lerig frotteråtta i diket
Hittar en tom wiskyflaska i skrubben
Hittar femton par utgångna skor under trappan
Hittar inte hönsen
Hittar tystnaden en söndagsmorgon
Hittar dimman över fälten
Hittar lammpate i kylen till katten för de e så synd om en
Hittar tavlor staplade i pannrummet
Hittar en brinnande kvinna innuti mig själv
Hittar skavsår
Hittar hällregn
Hittar ologiska hoppet
är förföljd av ologiskt ostrukturerat hopp
Hittar ingen avstängningsknapp...




Bunden vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-18 12:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Den som sök skall finne
Himla god Poesi dette!"
:)
2016-10-10

  ULJO
Bravo helt enkelt
2016-09-20

  petter rost
Smashing! Lite Sonja Å fast i din röst – en matig kombination!
2016-09-18

  i af apa
nämen
så är det
mellan högt & lågt!


2016-09-18

  lodjuret/seglare VIP
Om växling förnöjelse ger
läsning ger ännu mer
än blott upplevelser i sig
en kan läsa just dig
2016-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Jag behövde inte leta för att hitta det perfekta ordet för din text.
Fantastisk!
2016-09-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland hittar man vad man vill ha, ibland inte. Bra och tänkvärd text om detta ord, som är välanvänt.
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP